Om Skrueteknik.dk

Skrueteknik.dk er en webshop drevet af ALSMATIK A/S med salg af skruemaskiner til industrien. Vi er i 2019 startet som distributør af det italienske mærke Kolver, da flere af vores faste kunder efterspurgte et bedre og mere økonomisk alternativ indenfor skruemaskiner.


KOLVER blev grundlagt i 1989, og er blandt de førende på det europæiske marked for elektriske præcisionsskruetrækkere til industrien. KOLVERs produktlinje er i overensstemmelse med ISO 9001:2015 Quality System Standard.

KOLVER-produkternes kvalitet bliver anvendt hver dag af et stigende antal tilfredse kunder over hele verden, der vælger KOLVER-skruetrækkere, fordi de er pålidelige og nøjagtige, sikre og forureningsfrie, stille og med det laveste energiforbrug, innovative og kraftfulde, ESD-sikre bygget til at holde. 


ALSMATIK A/S' hovedbeskæftigelse er udvikling af software- og hardwareløsninger til komplette automatiseringsanlæg, skræddersyet ud fra kundens specifikke ønsker og behov. Du skal have den bedste service og vi overlader intet til tilfældighederne.

Derfor har ALSMATIK A/S samlet alt den nødvendige ekspertise, og sørget for at den nyeste viden bliver benyttet i alle faser af den daglige arbejdsgang, således at du altid mødes af erfarne eksperter hos ALSMATIK A/S.

ALSMATIK A/S har siden 1997 løst talrige opgaver for dansk industri.

Vi har forstået at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring, og har et indgående kendskab til alle former for produktion. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Se mere på www.alsmatik.dk